Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Quesada

 • Ref.: CLD-1739NBI
 • Gebouwd: 118m2
 • Grondstuk: 500m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 381.000 € 332.100
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 118 m2
Grondstuk: 500 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche

Prijzen

Afstanden

Strand: 7 Km.
Luchthaven: 40 Km.
Bus: 1 Km.
Stadscentrum: 1 Km.
Ziekenhuis: 20 Km.

Dit is de mooiste, traditionele Spaanse villa die we momenteel aanbieden, op slechts 10 minuten van de stranden van Guardamar aan de Costa Blanca. Deze villa’s hebben meer dan 150 m² woonoppervlak, met grote terrassen en voldoende ruimte voor een privé zwembad en privé parking. De golfbaan La Marquesa ligt op slechts 5 minuten afstand, net als winkels, restaurants en bars. Deze woningen zijn perfect voor een permanente bewoning in Spanje. Deze luxe villa’s vertegenwoordigen het ultieme in traditionele Spaanse huizen. Het grote terras is perfect voor het buitenleven met ruimte voor banken, tafels en stoelen. De lounge is erg groot en heeft een open haard. Er is een ruime eetkamer die leidt naar een ingerichte keuken van hoge kwaliteit. Alle drie de slaapkamers zijn ruime vertrekken en allemaal hebben ze grote inbouwkasten. De en-suite badkamer is zeer ruim en heeft een hoekbad. De woningen zijn eveneens beschikbaar met een groot dakterras en een garage tegen een meerprijs. De plotgrootte zorgt voor de bouw van een groot zwembad, barbecue en douche. Elektrische poorten en een grensmuur van twee meter zorgen voor totale privacy. Er zijn verschillende opties om de woning aan te passen naar uw wensen, zoals de keuze uit materialen en de indeling van de woning. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor dit type woning. De woning kan gereed zijn binnen 8 maanden na ondertekening van het contract. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 301.796 GBP
 • Russische roebel: 26.962.800 RUB
 • Zwitserse frank: 358.236 CHF
 • Chinese yuan: 2.652.184 CNY
 • Dollar: 379.059 USD
 • Zweedse kroon: 3.437.235 SEK
 • De Noorse kroon: 3.525.175 NOK

Vergelijkbare woningen