Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Alles laatste updates van CasaLasDunas….

10 december 2018
RTL WINTERTIJD

In het TV-magazine RTL Wintertijd gaan presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers weer op zoek naar winterse tips en trends voor dit heerlijke jaargetijde! In het gezellige en sfeervolle programma geven ze de kijkers kadotips, kerstshop adviezen, culinaire feestmaand-hints, nemen een kijkje in trendy wintersportgebieden en hebben leuke suggesties voor winteruitjes. Uiteraard wordt ook wekelijks…

Lees verder
30 november 2018
Doe de checklist

Voordat u naar Spanje afreist om zich te oriënteren, neem dan eerst even de tijd om deze checklist door te nemen.

Lees verder
30 november 2018
Buitenlanders kopen meer huizen dan ooit in Spanje

Het gaat al een tijd goed op de huizenmarkt in Spanje. Onder alle kopers van huizen in Spanje bevinden zich steeds meer buitenlanders. Gedurende de eerste helft van 2018 werd zelfs een recordaantal Spaanse woningen aan buitenlanders verkocht.

Lees verder
22 november 2018
Black Friday

Voor klanten welke een bezoek plannen ter bezichtiging aan de Zuid Costa Blanca tussen 23-11-2018 en 15-12-2018 en een reservering plaatsen binnen genoemde periode van Nieuwbouw woningen aan de Zuid Costa Blanca ontvangen een korting van 3% op de aankoopprijs.   Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met u op…

Lees verder
16 november 2018
Ontwikkelingen derde kwartaal Spaanse huizenmarkt

Via verschillende bronnen zoals onder andere ST Sociedad de Tasación en Tinsa ontvangt Mondi ieder kwartaal cijfers over de ontwikkelingen op de Spaanse huizenmarkt. Beide vermelde organisaties houden zich ook bezig met taxaties van vastgoed in Spanje. De rapportages zijn interessant om te lezen en te delen met de leden van Mondi.

Lees verder
09 november 2018
6 x waarom leven Spanjaarden zo lang?

Spanjaarden leven langer dan de bevolking in de meeste andere landen. In 2040 zal Spanje zelfs het land zijn waar de mensen gemiddeld het oudst worden met een levensverwachting van 85,8 jaar, ouder nog dan de Japanners met gemiddeld 85,7 jaar. De Britse krant The Times vroeg zich af hoe dit kan, want Spanjaarden staan…

Lees verder
02 november 2018
Overwinteren in Spanje

Overwinteren in de zon is van alle tijden. Begin jaren zeventig trokken duizenden 65-plussers na de zomer voor een maand of vijf naar Spanje om daar de winter door te brengen. In hun kielzog kwam het massatoerisme naar de zonovergoten Costa’s op gang.

Lees verder
01 november 2018
Desiree van den Burg

Creatief, spontaan en gek op zoetigheid! Ik word blij van (verre)reizen, cappuccino in de ochtend, een mooie zonsondergang of op een vrije dag over een markt struinen. Maar ook van cadeautjes die in de winkel mooi worden ingepakt of een mooie verse bos bloemen op tafel.

Lees verder
12 oktober 2018
Kom dan eerst proefdraaien!

Overweegt u een vakantiewoning te gaan aanschaffen aan de Costa Blanca en denkt u deze te gaan verhuren via CasaLasDunas? Kom dan eerst proefdraaien!

Lees verder
Meer nieuws