Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Alles laatste updates van CasaLasDunas….

22 november 2019
Internet als informatiebron voor je zoektocht naar een huis in Spanje

Het is moeilijk voor te stellen. Ooit leefden en functioneerden we nog prima zonder het internet. Nu vraagt iemand zich iets af in gezelschap en worden direct de altijd paraat liggende mobiele telefoons gepakt om daarop naar antwoord te zoeken.

Lees verder
22 oktober 2019
CLD op RTLZ bij “Next Level”

Hier kunt u de uitzending terug kijken van het televisieprogramma “Next Level”, waar CasaLasDunas in belicht wordt.

Lees verder
17 oktober 2019
Verkoopteam in Nederland

Deze maand werd de Second Home Beurs weer georganiseerd in Utrecht. Hier konden mensen terecht voor allerlei informatie over en oriëntatie op het kopen van een tweede huis in het buitenland.

Lees verder
27 september 2019
Spaanse vastgoedadviseurs en geen commissiejagers

Sinds 2001 mag iedereen zich in Spanje makelaar noemen met sinds september 2010 één uitzondering: de autonome deelstaat Catalonië. Gevolg is dat in de populaire autonome gemeenschappen zoals Andalusië (met name de Costa del Sol), Valencia (met name de Costa Blanca) en Murcia (Costa Cálida) er een ware wildgroei is ontstaan aan makelaars. Zoals in…

Lees verder
23 augustus 2019
Beleggen in Plezier!

Sparen-Rente -Pensioen- Beleggen, het houdt ons allemaal bezig.

Lees verder
23 augustus 2019
Feria Málaga

La Feria de Málaga is een traditioneel feest wat jaarlijks in de maand augustus gedurende anderhalve week gevierd wordt. Naast Semana Santa is dit het grootste evenement van het jaar van de stad Málaga. Het feest in Málaga is in Andalusië bekend vanwege de grote opzet en de uitbundige dagelijkse feesten.

Lees verder
08 augustus 2019
De tien mooiste natuurplekken aan de Costa Blanca

De meeste toeristen kiezen voor een vakantie aan de Costa Blanca vanwege de mooie kust met fijne zandstranden. Als u echter slechts op het strand blijft liggen, doet u deze streek zeker tekort.

Lees verder
02 juli 2019
Op internet is veel informatie te vinden

Maar is het wel objectieve, nuttige en actuele informatie of antwoord op uw vraag? Het is niet altijd eenvoudig om daar zelf achter te komen als u meerdere website doorloopt. Soms is informatie tegenstrijdig, achterhaald of (on)bewust gemanipuleerd.

Lees verder
28 juni 2019
Nieuwe hypotheekwet Spanje in voorbereiding

Al drie jaar is de Spaanse regering op deze nieuwe wet aan het broeden. Nu de Europese Unie Spanje tot spoed heeft gemaand, onder dreiging van een flinke boete, zal deze nieuwe hypotheekwet snel moeten worden aangenomen, naar verwachting de eerste helft van 2019.

Lees verder
21 juni 2019
Het gevoel van een eigen huis onder de Spaanse zon?

Heeft u ook wel eens die droom om een eigen vakantie woning te bezitten in Spanje? Het gevoel van een eigen huis onder de Spaanse zon? Misschien kan deze droom wel eens uitkomen!

Lees verder
Meer nieuws