Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Alles laatste updates van CasaLasDunas….

17 november 2017
Rechtsonzekerheid over gemeentelijke Plusvalía

Op 17 mei 2017 bepaalde het Spaanse Constitutionele Hof dat gemeenten in strijd handelen met de Spaanse grondwet wanneer zij Plusvalia-belasting heffen van huiseigenaren die geen winst maken bij de verkoop van hun huis. De uitspraak van het hof geldt voor heel Spanje, nadat enkele maanden ervoor al een gelijkluidende uitspraak voor Baskenland was gegeven….

Lees verder
17 november 2017
Alicante richt zich op golftoerisme

De provincie Alicante was deze week met diverse stands aanwezig op de World Travel Market in Londen, één van de grootste toeristische beurzen van het jaar.

Lees verder
17 november 2017
Wonen en kopen in Spanje

Met juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij vestiging en aankoop, bezit van onroerend goed in Spanje.

Lees verder
10 november 2017
Strijd tegen de illegale verhuur

In de strijd tegen de illegale verhuur van appartementen en woningen aan toeristen, gaat nu ook de belastingdienst een rol spelen.

Lees verder
03 november 2017
Klimaat Costa Blanca over het weer en vakantie temperaturen

Klimaat Costa Blanca en weersinformatie – tijdens je Spanje vakantie in de regio kun je genieten van lange, warme zomers en gematigde winters. De Costa Blanca is dan ook een populaire Middellandse Zee bestemming voor vakantiegangers die het hele jaar door op zoek zijn naar zon en heerlijke temperaturen.

Lees verder
03 november 2017
Nachtbus naar vliegveld ook in laagseizoen gehandhaafd

Nachtbus naar vliegveld ook in laagseizoen gehandhaafd

Lees verder
27 oktober 2017
Pretpark Robin Hood

Tussen Benidorm en Alfas del Pi komt een pretpark dat is geïnspireerd op de legende van Robin Hood. Rond een waterpark komt een middeleeuws lodge resort met spektakels overdag en ‘s avonds.

Lees verder
22 oktober 2017
Way Of Living

Vanaf 7 oktober a.s. kan je weer wekenlang genieten van het meest succesvolle internationale woon- en lifestyle programma op RTL 4.

Lees verder
21 oktober 2017
Way Of Living Zaterdag 21 oktober bij RTL 4

In de derde aflevering van Way Of Living zijn Sanne en Arno weer op pad. En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een huis in Spanje? Arno zoekt het voor je uit bij CasaLasDunas tijdens een bezoek aan de Second Home Beurs.   Bekijk hier de uitzending van Zaterdag 21 oktober

Lees verder
09 oktober 2017
Beste bezoekers van de Second Home Beurs

Graag willen wij alle bezoekers aan onze stand van CasaLasDunas bedanken voor de getoonde interesse in onze producten en dienstverlening. Wij hopen dat u tijdens deze Second Home Beurs van veel informatie bent voorzien en u een stapje dichter richting Spanje gebracht heeft.

Lees verder
Meer nieuws