Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-26956
 • Grondstuk: 398m2
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
€ 1.100.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Grondstuk: 398 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

air conditioning
fireplace
fitted wardrobes
terrace
roof terrace
double glazing
first line beach

Prijzen

Afstanden

Villa gelegen aan de kust en naast het strand en de jachthaven van Greenwich Marina. Met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee vormen ze een unieke en karakteristieke plek in de baai van Mascarat. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Met een oppervlakte van 400 m² inclusief 252,14 m² terrassen en solarium. De begane grond of toegangsvloer heeft een buitentrap en een inkomhal, woonkamer, keuken, toilet en een zwembad met een open terras dat verbonden is met een ander overdekt terras. Op de benedenverdieping heeft het 3 slaapkamers, twee badkamers en een overdekt terras. In de semi-kelder is er een open ruimte voor een speelkamer en slaapkamer met een badkamer; op de terrasverdieping is er voor het grootste deel een prachtig solarium. Het heeft ook 3 parkeerplaatsen. Marina Beach is een indrukwekkend wooncomplex bestaande uit 12 geschakelde chalets. Van de overweldigende herinnering aan kwaliteiten die we kunnen benadrukken, de warme / koude airconditioning, de vloerverwarming met gecentraliseerd gas, de jacuzzi en tot slot het prachtige individuele zwembad. Marina Beach voldoet aan alle eisen om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende bewoners. Het Mascarat-gebied, met de Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave op 3 km van het pittoreske stadje Altea, op slechts een paar minuten van de golfbaan Don Cayo en het Villa Gadea Resort. De haven van Greenwich Marina ligt aan de meridiaan 000º 00 '00' ', en is de enige haven ter wereld die op dit punt te vinden is. Het is omgeven door prachtige stranden, baaien en bergen verderop in het binnenland.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 991.650 GBP
 • Russische roebel: 88.977.680 RUB
 • Zwitserse frank: 1.170.730 CHF
 • Chinese yuan: 8.721.570 CNY
 • Dollar: 1.241.900 USD
 • Zweedse kroon: 11.501.050 SEK
 • De Noorse kroon: 11.707.080 NOK

Vergelijkbare woningen