Bouwperceel · Nieuwbouw Costa Blanca · Aspe

  • Ref.: CLDJ-20499
  • Grondstuk: 10.665m2
€ 70.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Grondstuk: 10.665 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Wij bieden 2 exclusieve percelen van 10.665 m² en 11.520 m² in een van de beste rustieke gebieden van Aspe. Perceel - 10665 m²: 70.000 € Perceel - 11520 m²: 70.000 € Ideale percelen om uw droomlandhuis of landbouwgrondproject te bouwen. Daarnaast heeft het elektriciteit en irrigatiewater. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 63.084 GBP
  • Russische roebel: 5.615.071 RUB
  • Zwitserse frank: 74.361 CHF
  • Chinese yuan: 555.170 CNY
  • Dollar: 78.568 USD
  • Zweedse kroon: 733.005 SEK
  • De Noorse kroon: 747.425 NOK

Vergelijkbare woningen