Villa · Bestaand Costa Blanca · La Romana

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 143 m2
Grondstuk: 500 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
fireplace
garden
garage
fitted wardrobes
fitted kitchen
heating
glazed terrace
mountain views
electric water heating
double glazing

Prijzen

Afstanden

Janssens Partner Real Estate presenteert deze grote villa met een perceel van 500 m² en een bebouwde oppervlakte van 143 m². Gelegen in een van de rustigste delen van de Romana-vallei, heeft dit huis 3 slaapkamers en 2 badkamers, een kitchenette met directe toegang tot een ruime eetkamer met open haard, geglazuurde terras, garage en berging. Het heeft ook een buitenpergola met zomerkeuken. Een van de belangrijkste kenmerken van de villa is het bovenste terras met uitzicht in alle richtingen, omdat het een huis is dat in het bovenste gedeelte van de urbanisatie is gebouwd. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 166.722 GBP
  • Russische roebel: 14.839.831 RUB
  • Zwitserse frank: 196.526 CHF
  • Chinese yuan: 1.467.235 CNY
  • Dollar: 207.644 USD
  • Zweedse kroon: 1.937.228 SEK
  • De Noorse kroon: 1.975.338 NOK

Vergelijkbare woningen