Villa · Bestaand Costa Blanca · Hondón de las Nieves

 • Ref.: CLDJ-11855
 • Gebouwd: 450m2
 • Grondstuk: 13.111m2
 • Slaapkamers: 6
 • Badkamers: 4
€ 369.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 6
Badkamers: 4
Gebouwd: 450 m2
Grondstuk: 13.111 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
air conditioning
garden
terrace
central heating
mountain views

Prijzen

Afstanden

We zijn verheugd om deze unieke woning aan te bieden in het schilderachtige stadje Hondón de las Nieves. Het pand is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft zes slaapkamers en vier badkamers, een zeer grote open woon- en eetkamer met een houtkachel en een aparte woonkeuken. Er is overal centrale verwarming. Massa's van opslagruimte in het hele pand, waaronder een kelder, een wijnkelder, een boiler room, een ruimte voor de opslag van hout, een extra berging en een workshop die kan worden omgebouwd in verdere leefruimte. Ook inbegrepen is een apart, zelfstandig gastenverblijf met een doucheruimte. Een ander voordeel is de leuke partyroom met bar. Buiten is er een royale maar toch gemakkelijk te onderhouden tuin die verder kan worden aangelegd of bewerkt, waaronder een groot zwembad met jacuzzi, een zomerkeuken en verschillende zithoeken. De woning is goed gelegen op een korte rit naar de kust of de luchthaven van Alicante. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 333.687 GBP
 • Russische roebel: 29.401.662 RUB
 • Zwitserse frank: 391.878 CHF
 • Chinese yuan: 2.920.672 CNY
 • Dollar: 413.280 USD
 • Zweedse kroon: 3.873.209 SEK
 • De Noorse kroon: 3.975.458 NOK

Vergelijkbare woningen