Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 300 m2
Grondstuk: 1.056 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
garden
garage
terrace
central heating
sea views

Prijzen

Afstanden

Deze prachtige accommodatie onderscheidt zich door een goddelijke architectuur, grote open ruimtes met een fantastisch uitzicht en een unieke privacy. Het pand telt 743 m3 met drie verdiepingen is ontworpen door een prestigieuze lokale architect en de locatie is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn aanpak. Prive-toegang aan het einde van een cul-de-sac, wat leidt tot de elegante hoofdingang van het pand. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime woonkamer met een eethoek en een kitchenette. Door het grote raam kan de bewoner vanuit alle hoeken van het uitzicht op de Middellandse Zee genieten. Het centrum van deze verdieping heeft een open haard en dubbele hoogte bedekt bijna zeven meter, die een groot gevoel van ruimte geeft. Het grote, gedeeltelijk overdekte zomerterras biedt een buitenkeuken en een overloopzwembad met een prachtig uitzicht. De bovenverdieping heeft twee grote slaapkamers met badkamer en suite. De grote slaapkamer heeft een eigen terras en een kleedkamer. Op de begane grond is er ook een gastenverblijf, dat twee extra slaapkamers biedt. De villa is uitgerust met materialen en een hoogwaardige afwerking zoals wit marmeren vloeren, vloerverwarming door het hele huis, airconditioning en een garage voor twee auto’s. Daarnaast is er een ongebruikte ruimte van 150 m2 naast de woonkamer, die gemakkelijk kunnen worden veranderd in een bewoonbare zone. Altea is een van de meest bijzondere dorpen in de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kust en staat bekend als “La Villa Blanca” (de witte villa). De speciale charme van de oude stad, de steegjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen. Het dorp staat bekend om zijn keuken en zijn grote verscheidenheid aan restaurants, bars en theehuizen, maar vooral het staat bekend om zijn ongelooflijke uitzichten. Het ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 km van Calpe en Benidorm.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 1.254.635 GBP
  • Russische roebel: 111.805.065 RUB
  • Zwitserse frank: 1.490.558 CHF
  • Chinese yuan: 11.063.606 CNY
  • Dollar: 1.580.396 USD
  • Zweedse kroon: 14.484.704 SEK
  • De Noorse kroon: 14.877.675 NOK

Vergelijkbare woningen