Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Gebouwd: 562 m2
Grondstuk: 1.878 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
air conditioning
fireplace
garden
garage
fitted wardrobes
fitted kitchen
terrace
basement
central heating
roof terrace
lift
sea views
double glazing
partly furnished

Prijzen

Afstanden

Met 562 m² gebouwd, beschikt deze buitengewone villa over alle luxe van details en voorzieningen. Het heeft een 1.878 m² groot perceel met een zwembad met uitzicht op een kleine heuvel, omringd door ontspanningsruimtes en mediterrane tuinen. Het hoofdgebouw heeft een grote entree met Romeinse marmeren zuilen waarin de verschillende ruimtes zijn verdeeld. Het hoofdgebouw heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers en een toilet, evenals centrale verwarming, airconditioning en versterkte aluminium ramen die de temperatuur behouden die de eigenaar wenst. In het gastenverblijf vinden we 2 kamers, een woonkamer - keuken en een badkamer. Daarnaast heeft het 2 overdekte parkeerplaatsen, berging, wasserette, sauna en jacuzzi. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 1.164.410 GBP
  • Russische roebel: 104.273.520 RUB
  • Zwitserse frank: 1.381.250 CHF
  • Chinese yuan: 10.263.760 CNY
  • Dollar: 1.465.880 USD
  • Zweedse kroon: 13.517.400 SEK
  • De Noorse kroon: 13.931.190 NOK

Vergelijkbare woningen