Villa · Bestaand Costa Blanca · Novelda

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Gebouwd: 494 m2
Grondstuk: 10.800 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

garden
electric central heating

Prijzen

Afstanden

Moderne designvilla in Novelda die opvalt door zijn ruime interieur, verlichte ruimtes met grote ramen, en waarvan de oriëntatie en het ontwerp de toegang van veel licht mogelijk maken, maar niet de directe zon, waardoor de binnentemperatuur erg koel blijft. Het huis beschikt over een keuken, een rechthoekige woonkamer, 5 slaapkamers, een kleedkamer en 4 badkamers, verdeeld over de 3 verdiepingen. Verschillende terrassen met een panoramisch uitzicht op de bovenverdieping. Daarnaast heeft het een garage voor 3 auto's, een groot zwembad en extra teeltterrein. De woning ligt in de gemeente Novelda, op 1 km van het stadscentrum. Het ligt in een strategisch gebied dankzij de wegverbindingen, aangezien de snelweg A - 31 (Alicante - Madrid) op 2 km afstand de kust verbindt met het binnenland. Prijs bespreekbaar.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 491.318 GBP
  • Russische roebel: 44.084.396 RUB
  • Zwitserse frank: 580.044 CHF
  • Chinese yuan: 4.321.142 CNY
  • Dollar: 615.305 USD
  • Zweedse kroon: 5.698.248 SEK
  • De Noorse kroon: 5.800.326 NOK

Vergelijkbare woningen