Villa · Bestaand Costa Blanca · San Juan

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Gebouwd: 383 m2
Grondstuk: 920 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
fireplace
garden
garage
fitted kitchen
terrace
basement

Prijzen

Afstanden

Verschillende functies maken deze villa erg uniek en aantrekkelijk. Het ontwerp van de woning is bedacht door een avant-garde interieurontwerper, Toto Baeza, die telkens streeft naar een minimalistische stijl waarin natuurlijk licht een fundamentele rol speelt. Het gebouw telt 383 m2 bebouwd op een perceel van 920 m2. Het heeft 6 slaapkamers met buitenterrassen en 3 badkamers. Een andere factor die dit huis speciaal maakt, is de warmte dankzij de pre-installatie van airconditioning, warmwaterboiler en vloerverwarming. De keuken is perfect afgebakend, met centraal eiland en is volledig uitgerust. De verschillende ruimtes waaruit de kamers bestaan, zijn aanpasbaar dankzij een elegant systeem van vouwwanden. De tuin heeft een zwembad en een groen gedeelte aan de achterkant dat toegang geeft tot het zwembad en een houten terras in de vorm van een platform. De hele gevel is bedekt met een metalen frame dat een structuur vormt van Tramex, wiens doel de veiligheid is en tegelijkertijd een overmaat aan verlichting vermijdt, en zichzelf weerspiegeld ziet in het interieur van het huis. De toegang tot de garage bevindt zich aan de voorgevel en bevat nog 2 kamers om de functionaliteit te kiezen die bij de geïnteresseerde koper past. Minimalistische stijl, deze woning is gericht op het oosten en het zuiden, wat betekent dat u kunt profiteren van de grote ramen en ramen die een zeer aangename natuurlijke verlichting mogelijk maken waardoor de westgevel zonder ramen blijft. De ware betekenis van de oriëntatie is het oosten. Naarmate de dag vordert, worden de schaduwen afgebakend door de muren en de ingangen van de verlichting door het dakraam en de ramen bieden ruimtes van licht in constante verandering. Deze woning is gelegen in de gemeente San Juan de Alicante, op slechts acht kilometer van het centrum van Alicante en op 5 minuten van het strand van Muchavista. De luchthaven van L' Altet ligt op 25 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken, aangezien de snelweg A-7 zich op 1 minuut afstand bevindt.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 611.476 GBP
  • Russische roebel: 54.711.712 RUB
  • Zwitserse frank: 722.432 CHF
  • Chinese yuan: 5.383.084 CNY
  • Dollar: 767.448 USD
  • Zweedse kroon: 7.093.080 SEK
  • De Noorse kroon: 7.268.180 NOK

Vergelijkbare woningen