Villa · Bestaand Costa Blanca · San Vicente Del Raspeig

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 10
Badkamers: 7
Gebouwd: 610 m2
Grondstuk: 7.000 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Gelegen op een strategische locatie, vinden we beide huizen op een perceel van 7000 m² met twee goed gedifferentieerde ingangen. Het hoofdgebouw van 525 m² is gebouwd op twee verdiepingen plus een kelder, omgeven door tuinen en boomgaarden op een perceel van 3.300 m². Gevel aan de hoofdstraat van de boulevard met brede verharde trottoirs en fietspad. De begane grond heeft een grote keuken van 25 m² met kookeiland en dubbele spoelbak en pantry. De keuken bevindt zich naast de wasruimte. Het heeft 3 slaapkamers, twee met een centrale badkamer met jacuzzi en de andere met een volledige eigen badkamer. Grote woonkamer van 18 m² en 45 m² woonkamer met open haard, allemaal omgeven door grote overdekte terrassen met uitzicht op de tuinen. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, 2 met een centrale badkamer en één met een eigen badkamer, plus een extra woonkamer naast de terrassen. Het bijgebouw van 110 m² heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Een ander voordeel van deze woning is dat het een garage heeft voor 4 auto's, een speelkamer, bar, A/C met warmtepomp, centrale verwarming, een zwembad van 12x8 m², plus een multifunctioneel magazijn. Een van de belangrijkste kenmerken van dit huis is het agrarisch gebied, omdat het sinaasappels, citroenen, olijfbomen, granaatappels, pijnbomen, cipressen, vijgen en dadelpalmen heeft. De woningen liggen op 2 km van het centrum van San Vicente del Raspeig, de dichtstbijzijnde stad, 3 km van de universiteit en 8 van de haven van Alicante en de stranden.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 540.720 GBP
  • Russische roebel: 48.129.180 RUB
  • Zwitserse frank: 637.380 CHF
  • Chinese yuan: 4.758.600 CNY
  • Dollar: 673.440 USD
  • Zweedse kroon: 6.282.900 SEK
  • De Noorse kroon: 6.406.500 NOK

Vergelijkbare woningen