Appartement · Bestaand Costa Blanca · Alicante

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Gebouwd: 1.123 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Gloednieuw residentieel gebouw in het centrum van Alicante, 4 verdiepingen en dakverdieping, elke verdieping met 4 woningen in verschillende types; appartementen van 64m² en dakapartementen vanaf 34m², in totaal 15 appartementen en 4 dakapartenten en een lokaal op de tussenverdieping van 21m². Versterkte betonconstructie met hydrofugeerde afwerkingslaag, gevelbekleding met sierlijst, schuiframen en schuifdeuren van gelakt aluminium met dubbele beglazing. De deuren zijn afgewerkt in eik, inbouwkasten met schuifdeuren binnenin bekleed; ingerichte keuken met hoge en lage kasten met granieten aanrecht, inclusief keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, wasmachine, magnetron en koelkast. Gepantserde toegangsdeur met video-intercom. Individuele installatie van airconditioning met warmtepomp, warm water door elektrische opslagtank. Telefooninstallaties en digitale tv-aansluitingen. Portaal van modern design met hoogwaardige afwerkingen. Gelegen in het centrum van Alicante, uitstekende toegang en in het volledige toeristische gedeelte van de stad, op een paar meter van het strand, de boulevard en het historische centrum. De hoofdstad van Alicante wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Spanje, een havenstad aan de oevers van de Middellandse Zee, waar prachtige bergen oprijzen en u kunt genieten van een enorm en gevarieerd aanbod van gastronomie en recreatie, evenals een enclave vol geschiedenis en cultuur. Perfect gebouw voor vakantieverhuur, in een stad met benijdenswaardige temperaturen het hele jaar door.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 3.448.706 GBP
  • Russische roebel: 308.111.496 RUB
  • Zwitserse frank: 4.093.667 CHF
  • Chinese yuan: 30.307.250 CNY
  • Dollar: 4.331.613 USD
  • Zweedse kroon: 39.278.250 SEK
  • De Noorse kroon: 40.283.166 NOK

Vergelijkbare woningen