Villa · Bestaand Costa Blanca · Jávea

 • Ref.: xrg4151
 • Gebouwd: 430m2
 • Grondstuk: 1.840m2
 • Slaapkamers: 6
 • Badkamers: 5
€ 2.200.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Gebouwd: 430 m2
Grondstuk: 1.840 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Deze zuid georiënteerde villa bevindt zich in een prachtige woonwijk met schitterend uitzicht over de baai van Javea en vlakbij het charmante havengebied en het oude centrum van Jávea. Dit uitzonderlijke pand dat in 2007 volledig werd gerenoveerd, heeft een totale bebouwing van ongeveer 430 m2 en is ontworpen door een bekende regionale architect. De villa ligt op een zeer privé en comfortabel perceel van 1840 m2 met prachtig aangelegde mediterrane tuin en is volledig omheind. Verdeeld over drie niveaus biedt de ingang toegang tot de belangrijkste leefruimte van de villa, waaronder: een ruime hal die direct leidt naar een grote open lumineuze lounge met open haard, eetkamer en multifunctionele speelruimte / tv-ruimte. Deze zone biedt directe toegang tot de buitenterrassen met uitzicht op de tuin, het zwembad en de zee. Een goed uitgeruste keuken is ook te vinden op dit niveau, compleet met bijkeuken, wasruimte en aparte externe toegang. Op hetzelfde niveau vinden we de badkamer van de gasten, de master suite, compleet met kleedkamer en en-suite badkamer, nog een tweepersoons slaapkamer met badkamer, een complete badkamer en twee andere slaapkamers. Het bovenste deel van het pand, toegankelijk via een externe trap, biedt de ideale accommodatie voor bezoekers, bestaande uit: een grote slaapkamer / woonkamer / badkamer met prachtige terrassen en een prachtig uitzicht. Op de begane grond van de villa vindt u nog een extra accommodatie bestaande uit een appartement met een een slaapkamer / lounge / badkamer en een grote speelkamer met een toilet.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.982.640 GBP
 • Russische roebel: 176.473.660 RUB
 • Zwitserse frank: 2.337.060 CHF
 • Chinese yuan: 17.448.200 CNY
 • Dollar: 2.469.280 USD
 • Zweedse kroon: 23.037.300 SEK
 • De Noorse kroon: 23.490.500 NOK

Vergelijkbare woningen