Penthouse · Nieuwbouw Costa Del Sol · Manilva

  • Ref.: CLDS-7279nba
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
€ 224.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Energy Rating
Energy Rating:
A

Kenmerken

Dakterras
Garage
Dichtbij het strand
Zeezicht
Golfresort
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.1 Km.
Luchthaven: 3.60 Km.
Bus: 0.2 Km.
Stadscentrum: 0.1 Km.
Ziekenhuis: 6 Km.

Het complex bestaat uit 28 woningen met parkeerplaats op de tweede lijn van het strand. Vanaf de 3 slaapkamer penthouse, zult u genieten van het uitzicht op zee en een prachtige ruimte met gemeenschappelijke tuinen en gemeenschappelijke zwembad. Elke verdieping is gezellig met veel licht ontworpen om het meeste  functionele ruimtes van de 2 en 3 slaapkamers te genereren. De begane grond appartementen, hebben toegang naar de gesloten gemeenschappelijke tuin. De penthouses zijn voorzien van enorme terrassen. Brede ramen en een goede oriëntatie bevorderen de daglichttoetreding en daarmee een grotere energiebesparing. Alle slaapkamers zijn voorzien van mooie inbouwkasten. Er zijn 2 badkamers, waarvan de principaal slaapkamer en-suite. De keuken is voorzien van actuele meubels en inbouwapparatuur zoals de oven, afzuigkap en keramische kookplaat. De materiaalkeuze is uitermate geselecteerd. De keuken meubels, wasruimtes, badkamers en toiletten zijn topkwaliteit tegels met een decoratieve rand. Het interieur timmerwerk en de beveiligde toegangsdeur zijn gelakt in houtkleur. De keuken- en woonkamer deuren zijn met glas in lood verwerkt.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 201.869 GBP
  • Russische roebel: 17.968.227 RUB
  • Zwitserse frank: 237.955 CHF
  • Chinese yuan: 1.776.544 CNY
  • Dollar: 251.418 USD
  • Zweedse kroon: 2.345.616 SEK
  • De Noorse kroon: 2.391.760 NOK

Vergelijkbare woningen