Appartement · Bestaand Costa Del Sol · Mijas

 • Ref.: CLDSR-7332
 • Gebouwd: 84m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 151.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 84 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Balkon
Zeezicht
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 6 Km.
Luchthaven: 32 Km.
Bus: 0.3 Km.
Stadscentrum: 6 Km.
Huisarts: 1 Km.
Ziekenhuis: 23.8 Km.

Appartement met twee slaapkamers op de tweede verdieping (met lift) in Calanova Grand Golf, La Cala de Mijas. Deze smetteloze woning is geprijsd om te verkopen. Een uitstekende verhuurmogelijkheid op korte termijn, golfvakantiehuis, of gewoon voor degenen die willen genieten van een rustige locatie in de heuvels boven het populaire La Cala de Mijas. Het appartement ligt op het zuiden en zeer helder met een prachtig uitzicht op de golf fairways en de Middellandse zee vanaf het overdekte balkon. De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden en bestaat uit: open woonkamer en eetkamer met terras, volledig uitgeruste keuken met oven, kookplaat, koelkast, vaatwasser en wasmachine, twee slaapkamers, een eigen badkamer met bad en een aparte badkamer met inloopdouche. Inbegrepen in de prijs zijn twee ondergrondse garageplaatsen en een berging - perfect als u het appartement als vakantieverhuur wilt aanbieden en uw persoonlijke bezittingen wilt opslaan. De urbanisatie beschikt over aangelegde tuinen, twee zwembaden, een speeltuin en een padelbaan. Er is ook een bar bij het zwembad, een spa en een fitnessruimte die binnenkort in het complex wordt geopend.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 135.251 GBP
 • Russische roebel: 12.111.770 RUB
 • Zwitserse frank: 160.438 CHF
 • Chinese yuan: 1.192.175 CNY
 • Dollar: 170.268 USD
 • Zweedse kroon: 1.570.098 SEK
 • De Noorse kroon: 1.618.161 NOK

Vergelijkbare woningen