Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
12 januari 2018

Vrijstaande villa met privé zwembad in aanbouw

Vrijstaande villa met privé zwembad in aanbouw

Hoe heerlijk is het om te flaneren langs de kraampjes, straatartiesten en terrassen op de boulevard van Alicante, of een wandeltocht te maken naar de citadel die dominant boven de stad uittorent? Door de lift naar boven te nemen kun je je de moeite van de klim besparen en is de afdaling met het uitzicht over de stad en haar omgeving nog verrassender.

Op ongeveer zesendertig kilometer van luchthaven Alicante ligt Ciudad Quesada, dit is een deelgemeente binnen de gemeente Rojales aan de Costa Blanca in de provincie Alicante binnen de Spaanse autonome regio Valencia aan de oostkust van Spanje. Ciudad Quesada is gebouwd op een heuvel en aan de zuidkant liggen de Middellandse Zee en salinas (zoutmeren) bij de Spaanse havenstad Torrevieja. Deze stad ligt op twaalf kilometer afstand.

De omgeving van Quesada heeft veel te bieden. Naast mooie steden en pittoreske havenstadjes om te bezoeken, zijn er ook volop gelegenheden om op sportieve wijze de benen te stekken. Voor de golfliefhebbers vindt u op een paar kilometer afstand een prachtige 9-holes golfbaan en de fietsliefhebbers kunnen via een mooie fietsroute de stranden van Guardamar del Segura, welke slechts op tien kilometer afstand gelegen zijn, bereiken.

Nabij Quesada, op loopafstand van winkels, terrassen, restaurants, supermarkt en gelijktijdig in een rustige omgeving met uitzicht over het groene achterland, zijn prachtige luxe vrijstaande villa´s van hoge kwaliteit en met een privé zwembad in aanbouw.

Rogier van Let (directeur CasaLasDunas): “De villa’s beschikken over een ruime woon/eetkamer met open keuken, met keuzemogelijkheid van 2, 3 of 4 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een aangelegde tuin met privé zwembad en een zonnig dakterras. U parkeert uw auto op uw eigen oprit. Het perceel is 500 m2 en heeft een woonoppervlakte van 132 m2. Deze villa´s worden geheel naar eigen individuele wens gebouwd volgens uniek ontwerp, stijl en comfort met een ruime keuze van materialen, zoals tegels, sanitair et cetera. De bouwperiode is maximaal twaalf maanden. Wij begeleiden u tijdens het gehele bouwproces, vanaf architect tot en met de oplevering bij de Notaris.

Ook adviseren wij u bij het financiële en fiscale gedeelte, zodat alles in uw eigen taal zal verlopen. Uw betalingen welke in diverse schijven zullen plaatsvinden zijn verzekerd door middel van een bankgarantie gesteld bij de bank van de bouwheer (redactie: zie ook publicatie Bankgarantie opeisen in Spanje).
Een bezoek aan de showwoning is meer dan de moeite waard en zal u verder doen verbazen over de unieke locatie, waar u kunt genieten van luxe wonen in Spaanse sferen.”

Prijzen
De prijs voor de villa zoals hierboven omschreven bedraagt 321.000 euro.

Voor- en nadelen van deze villa’s

  • Voordelen: ruimte, comfort, locatie
  • Nadelen: Niet eerste lijn strand, Meer onderhoud dan een appartement, Iets hogere vaste lasten dan appartement.

Wie zit er achter dit project?
Speciaal voor haar leden heeft Mondi aanvullende informatie via onder andere Creditsafe verzameld. Dit zien we als een standaard routinecheck om relevante achtergrondinformatie en (zakelijke) risico’s inzichtelijk te maken. Daarnaast heeft Mondi geïnformeerd naar de werkwijze van de bouwer en enkele aanvullende vragen gesteld aan CasaLasDunas.