Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
09 september 2017

RTL Vakantie Magazine 2017 | VIP editie

Vanaf Zaterdag 9 Sept op RTL4 om 14.55 is CasaLasDunas elke Zaterdag te zien in het programma RTL Vakantie Magazine 2017 | VIP editie (herhaling)

 

CasaLasDunas te zien in het nieuwe RTL 4 Vakantie Magazine programma.
RTL Vakantie Magazine is dit seizoen in een nieuw jasje gestoken. In het populaire zomer programma vertrekken presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal Bekende Nederlanders naar populaire vakantie bestemmingen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

Behalve dat we meekijken bij de vakantie avonturen van o.a. Nicolien Sauerbreij en Sita & Rachel (K-otic) worden deze VIPs ook verplicht een aantal meeslepende opdrachten en verfrissende challenges te volbrengen op hun vakantie locatie waarmee ze geld kunnen inzamelen voor het goede doel. Uiteindelijk levert dat een totaal bedrag op voor Stichting Het Vergeten Kind waardoor minder bedeelde kinderen ook op een leukere manier vakantie kunnen vieren.

Uiteraard krijg je in het programma vakantie tips en leer je van alles over de dynamische bestemmingen, de hotels, resorts, vakantiehuizen, pretparken en de omgeving waar onze VIPs verblijven!