Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
02 juli 2019

Op internet is veel informatie te vinden

Op internet is veel informatie te vinden

Maar is het wel objectieve, nuttige en actuele informatie of antwoord op uw vraag? Het is niet altijd eenvoudig om daar zelf achter te komen als u meerdere website doorloopt. Soms is informatie tegenstrijdig, achterhaald of (on)bewust gemanipuleerd.

Door meer dan 20 jarige ervaring op de vastgoedmarkt in Spanje aan de Costa Blanca en sinds enkele jaren ook aan de Costa del Sol, hebben wij een goed overzicht van partijen welke de juiste kennis van zaken in huis hebben en welke niet!

Om die reden hebben wij gekozen voor het keurmerk Mondi approved, waarmee CasaLasDunas zicht kwalitatief kan onderscheiden zonder dat Mondi het belang van haar leden uit het oog verliest.
Met Mondi Approved voldoet onze makelaarsorganisatie aan de meest strenge criteria, ver vooruitlopend op de Europese regulering van het beroep makelaar. Raadpleeg hiervoor de criteria/checklist.

Op de website van de belangenorganisatie Mondi treft u objectieve informatie aan over de aankoop, bezit en verkoop van onder nadere een woning te Spanje. Daarnaast kunnen leden van Mondi onbeperkt vragen stellen en antwoorden raadplegen van reeds gestelde vragen onderaan de pagina van het landendossier Spanje of een van de themapagina’s.

CasaLasDunas biedt u de mogelijkheid een Mondi lidmaatschap af te sluiten (Mondi lidmaatschap Plus of Mondi lidmaatschap Premium) met een korting van 30 procent! Gebruik tijdens de bestelprocedure de couponcode CasaLasDunas. Zo heeft u de eerste ´winst´ al binnen!

Met CasaLasDunas als uw aankoopmakelaar bent u zeker van veilig aankopen in buitenland en zal CasaLasDunas u ontzorgen wij u van A tot Z.