Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
21 juni 2019

Het gevoel van een eigen huis onder de Spaanse zon?

Het gevoel van een eigen huis onder de Spaanse zon?

Heeft u ook wel eens die droom om een eigen vakantie woning te bezitten in Spanje? Het gevoel van een eigen huis onder de Spaanse zon? Misschien kan deze droom wel eens uitkomen!

Waarom niet eerst eens op vakantie gaan en de sfeer proeven, CasaLasDunas verhuurt ook vakantiewoningen aan de Costa Blanca. Tijdens een heerlijke vakantie is het mogelijk de streek te leren kennen, het Spaanse leven te ontdekken en een kijkje te nemen in een van de showwoningen welke wij in portefeuille hebben. U ervaart dan zelf hoe wij het verhuren van vakantiewoningen aanpakken en uiteindelijk een aantrekkelijk rendement oplevert voor de eigenaar.
Door de aankoop van een vakantiewoning beleefd u niet alleen het eigen plezier door eigen gebruik, maar is tevens een goede spaarpot voor later, want op de bank levert uw spaargeld niet veel meer op.

Vastgoed blijft op lange termijn het meest rendabele en zekere belegging. Vandaar dat steeds meer jongere investeerders hun droom verwezenlijken door een vakantiewoning aan te kopen aan een van de Spaanse Costa´s. Roept dit thema vragen bij u op, laat u zich dan uitvoerig informeren, wij helpen uw droom waar te maken.

Wij verhuren ook vakantiewoningen aan de Costa Blanca…