Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
06 april 2018

Genieten van uw investering

Genieten van uw investering

Wilt u blijven sparen totdat u een ons (minder) weegt? Met de huidige spaarrente “levert” uw spaargeld een gemiddeld negatief rendement op van ca. – 1,5 % (vanwege inflatie en belasting).

Wilt u uw vermogen op peil houden, dan moet u dus op zoek naar andere beleggingsvormen. Met een recente belegging in bitcoins bent u waarschijnlijk van een koude kermis thuis gekomen. Aandelen leveren op de lange termijn een redelijk “stabiel” rendement op. Maar kunt u hiervan ook genieten ?

Als u genieten en beleggen wilt combineren dan is de aankoop van een (tweede) huis in Spanje wellicht nog het beste beleggingsalternatief.

Ook qua gezondheid doet u er goed aan regelmatig naar een van de Costa´s te gaan, het klimaat is het gezondste klimaat van geheel Europa en de afstand slechts circa 2 uur vliegen naar Alicante.

Wat let u nog, kopen via CasaLasDunas aan de Costa Blanca en dan verhuren via CasaLasDunas als u er geen gebruik van kan maken.

Om alvast kennis met ons te maken en de eventuele mogelijkheden te bespreken staan wij op 21 & 22 april op de beurs in ‘s-Hertogenbosch en 28 & 29 april in Antwerpen.
Klik hier voor de gratis toegangskaarten.