Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
01 maart 2018

CasaLasDunas opnieuw in RTL Vakantie Magazine

CasaLasDunas is regelmatig te zien op televisie bij diverse woonprogramma’s van RTL 4 zoals Way of living, Life is Beautiful en HouseVision. Via deze programma’s wil de vastgoedadviseur de Costa Blanca onder de aandacht brengen en het nieuwste aanbod van diverse vakantiewoningen tonen. CasaLasDunas verkoopt niet alleen woningen en helpt mensen bij de aankoop ervan, het bedrijf beschikt ook over een uitgebreid aanbod van huurwoningen langs de Costa Blanca. Dit is interessant voor mensen die een eigen woning in Spanje hebben en hier wat rendement uit willen halen door deze tijdens vakantieperiodes te verhuren, maar ook voor iedereen die een paar weken vakantie wil vieren aan de Costa Blanca en dat liever doet in een tijdelijk eigen huis dan in een groot vakantiecomplex.

Hieronder de uitzending van 4 maart 2018 j.l.

House Vision
Vanwege dit aanbod en de kwalitatieve aard van de verleende diensten wordt CasaLasDunas regelmatig geraadpleegd in woonprogramma’s zoals hierboven genoemd. House Vision richt zich bijvoorbeeld op kijkers die geïnteresseerd zijn in het kopen of huren van een vakantiewoning in zowel Nederland als in het buitenland. Elke week wordt er een andere bestemming aangedaan. De locatie wordt uitgebreid in beeld gebracht door interviews en shots van het interieur en het exterieur. House Vision kwam al verschillende keren naar Spanje en werd daar rondgeleid door medewerkers van CasaLasDunas.

Way of Living
In Way of Living van RTL4 zoeken presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakersen afzonderlijk op reis om te kijken naar andere manieren van wonen, leven en verblijven. Ofwel, waar zou u zich thuis voelen? Een andere woonplaats? Een tweede woning? Een onbekend logeeradres? Of misschien een nieuw vakantiehuis? Sanne en Arno zoeken het voor de kijkers uit.

RTL Vakantiemagazine
In het zomerprogramma RTL Vakantiemagazine presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland. Zo kwamen ze ook aan de Costa Blanca terecht, waar ze in het team van CasaLasDunas een dankbare gids vonden die hen wegwijs maakte aan deze Spaanse kust. Kijkers werden deelgenoot van de vakantieavonturen van Olympisch kampioen snowboarden, Nicolien Sauerbreij. Op haar vakantielocatie moest zij een aantal meeslepende opdrachten en verfrissende uitdagingen volbrengen. Hiermee werd geld ingezameld voor Stichting Het Vergeten Kind dat leuke vakanties verzorgd voor minder bedeelde kinderen.

Nieuwe aflevering
Zondag 4 maart aanstaande is CasaLasDunas om 11 uur opnieuw te zien in RTL Vakantie Magazine. Heeft u de uitzending van 4 februari gemist, dan kunt u die hier alsnog bekijken. Alle bovengenoemde programma’s waar het makelaarskantoor bij betrokken is geweest, zijn te zien op de website.

Kijkt u geen televisie of bent u niet in de gelegenheid om de programma’s te zien? Dan kunt u altijd een afspraak maken met CasaLasDunas als u zich aan het oriënteren bent op aan- of verkoop van uw woning in Spanje. Dat kan via tel: +34 965724489 (Spanje), +31 88 3962641 (Nederland) of e-mail: [email protected]