Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Woningverhuur Costa Blanca

 

Wilt u een huis huren aan de Costa Blanca? Bij CasaLasDunas vindt u een fantastisch aanbod met huurhuizen aan de Costa Blanca.

De huizen die wij verhuren zijn eigendom van particulieren waarvoor wij alle zorgen uit handen nemen. Persoonlijke service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel voor zowel de verhuurder als de huurders.

Particuliere verhuur Costa Blanca
Het komt steeds vaker voor dat particulieren hun huizen verhuren zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van het woningaanbod aan de Costa Blanca. Aangezien veel particuliere huiseigenaren niet het hele jaar door gebruik maken van hun woning en soms zelfs meerdere woningen hebben is het voor u mogelijk om een huis te huren en heerlijk te komen overwinteren aan de Costa Blanca. ( CasaLasDunas verhuurt niet voor de lange termijn, het maximale is in de winter van november t/m maart )

Overwinteren aan de Costa Blanca
Veel Nederlander komen in de winter naar de Costa Blanca om de koude winter te ontvluchten en heerlijke te genieten van de aangename Spaanse winters. In de wintermaanden is het aan de Costa Blanca aanzienlijk rustiger dan in de zomer, maar is er nog altijd van alles te beleven. Ideaal om voor een langere periode een huis te huren aan de Costa Blanca.
( overwinteren van november t/m maart ). CasaLasDunas heeft een mooi, divers en vooral een betaalbaar verhuuraanbod. U kunt eenvoudig een selectie maken uit ons verhuuraanbod om zo uw droomhuis te boeken aan de Costa Blanca.

Overzicht woningen