Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Orihuela Costa

 • Ref.: CLD-2181NB
 • Gebouwd: 400m2
 • Grondstuk: 2.209m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 4
€ 2.075.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 400 m2
Grondstuk: 2.209 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Security
Keuken
Vloerverwarming
Ligbad
Balkon
Berging
Garage
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche
Golfresort

Prijzen

Afstanden

Strand: 11 Km.
Luchthaven: 65.1 Km.
Bus: 4 Km.
Stadscentrum: 2,7 Km.
Huisarts: 14.2 Km.
Ziekenhuis: 20.6 Km.

Deze fantastisch ontworpen designvilla op een perceel van 2209 m² is gelegen in het resort Las Colinas Golf & Country Club. Het wordt gebouwd op een hellend perceel met zicht op het hele resort. Het heeft een grote poort naar het pand met een grote ruimte voor het parkeren van uw voertuigen. Hier is een pad naar het voorterras rondom de begane grond met een ingebouwde BBQ aan de zijkant en een ander pad die naar een jacuzzi leidt. De tuin is volledig aangelegd en uitgerust met een irrigatiesysteem. De interne trap en lift verbinden de vier verdiepingen. De begane grond heeft een open keuken, eetkamer en woonkamer. Afgezien hiervan is er een suite met badkamer en douche en een toilet op de begane grond. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een verticale afzuigkap, een dubbele koelkast, een oven, een magnetron, een koffiezetapparaat, een wasmachine, een droger en een vaatwasser. De eerste verdieping heeft de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met aparte douche, twee slaapkamers, een badkamer en een mooi terras. Alle slaapkamers op de eerste verdieping hebben glazen schuifdeuren naar het prachtige balkon. Het solarium geeft uitzicht op de hele golfbaan. Er zijn inbouwkasten, elektrische zonwering, een overdekt terras, infinity pool met LED verlichting, garage met entree vanaf straatniveau naar de kelderverdieping waar zich ook een berging bevindt. Vloerverwarming in alle kamers, met uitzondering van de kelderverdieping, deze villa heeft echt alles. Als u vragen hebt, vraag het gewoon. We geven u graag meer informatie.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.878.705 GBP
 • Russische roebel: 168.172.110 RUB
 • Zwitserse frank: 2.237.473 CHF
 • Chinese yuan: 16.594.813 CNY
 • Dollar: 2.374.630 USD
 • Zweedse kroon: 21.469.610 SEK
 • De Noorse kroon: 22.052.063 NOK

Vergelijkbare woningen