Appartement · Nieuwbouw Costa Calida · Roda

 • Ref.: CLD-2124NB
 • Gebouwd: 75m2
 • Grondstuk: 144m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 149.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 75 m2
Grondstuk: 144 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Parking
Aparte douche
Gemeenschappelijk zwembad
Keuken
Berging
Dakterras
Terras

Prijzen

Afstanden

Strand: 5 Km.
Luchthaven: 75 Km.
Bus: 1 Km.
Stadscentrum: 3,8 Km.
Huisarts: 0.7 Km.
Ziekenhuis: 6 Km.

Deze prachtige nieuwbouw appartementen bevinden zich nabij Roda, Murcia. Het verblijf ligt op een perceel van 144 vierkante meter met daarin 2 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer heeft een en-suite badkamer. Deze gelijkvloerse woning heeft een lichte woon-eetkamer. Het komt met een eigen parkeerplaats voorop het terrein met daarboven een gezellig knus terrasje. Hier kunt u mooi genieten van de Spaanse zon of een glas wijn in de avond. Er bevindt zich ook een terras gedeelte aan de achterzijde van het huis. In het midden van de gebouwen bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad met ligweide. Bij aankoop is er de keuze tussen een privé dakterras of tuin. Er zijn 3 verschillende pakketten met extra´s beschikbaar tegen een meerprijs. U bent nabij supermarkten, een huisarts en geldautomaten. Tevens is het 2 kilometer verwijdert van het Roda Golf Resort, een enorm golf resort in uw omgeving. Op slechts 5 minuten rijden met de auto bereikt u het stadscentrum van Los Alcazares waar u heerlijk kunt genieten op de terrassen of zonnebaden op het zandstrand van Mar Menor. Mocht u interesse hebben in ons aanbod of in deze woning in het specifiek, laat het ons gerust weten door een mail te sturen, te bellen of langs ons kantoor te komen! We voorzien u graag van extra informatie.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 135.404 GBP
 • Russische roebel: 12.097.131 RUB
 • Zwitserse frank: 160.726 CHF
 • Chinese yuan: 1.189.929 CNY
 • Dollar: 170.069 USD
 • Zweedse kroon: 1.542.150 SEK
 • De Noorse kroon: 1.581.605 NOK

Vergelijkbare woningen