Villa · Bestaand Costa Blanca · Quesada

 • Ref.: CLD-2038
 • Gebouwd: 130m2
 • Grondstuk: 280m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 325.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 130 m2
Grondstuk: 280 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 7 Km.
Luchthaven: 30 Km.
Bus: 1 Km.
Stadscentrum: 1 Km.
Huisarts: 4 Km.
Ziekenhuis: 10 Km.

Deze fantastische zonnige villa is te vinden in een luxe nieuwbouw wijk van Quesada.  Het is een mooie nieuwe villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een privé zwembad gelegen in een mooie omgeving niet ver van de supermarkt en restaurantjes en bars.De villa heeft een grote woonoppervlakte van 130m2  alles is op een niveau. De villa is verdeeld in een ruime en lichte woonkamer met een moderne open keuken welke volledig ingericht is met alle moderne apparatuur. Buiten vind u een prachtige tuin met privé zwembad waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse Zon. Tevens kunt u gebruik maken van een zeer ruim dakterras waar ook een wastafel is en voorzieningen voor stroom. Op het dakterras staat ook een solarpaneel wat ervoor zorgt dat u minder stroomkosten heeft. Quesada is een charmante plaats waar je het hele jaar door kunt wonen of gewoon voor vakanties. Hier vindt u de beroemde golfbaan La Marquesa, het waterpark, restaurants, bars die het hele jaar door geopend zijn. Slechts 10 minuten met de auto van de betoverende stranden van Guardamar del Segura en 30 km van de luchthaven van Alicante. Deze mooie villa wordt ook nog eens compleet gemeubileerd verkocht, dus maak snel een afspraak op ons kantoor en kom deze woning bezichtigen! Wij hebben meer foto´s aanwezig op ons kantoor neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 295.344 GBP
 • Russische roebel: 26.386.360 RUB
 • Zwitserse frank: 350.578 CHF
 • Chinese yuan: 2.595.483 CNY
 • Dollar: 370.955 USD
 • Zweedse kroon: 3.363.750 SEK
 • De Noorse kroon: 3.449.810 NOK

Vergelijkbare woningen