Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Quesada

 • Ref.: CLD-1741NBE
 • Gebouwd: 151m2
 • Grondstuk: 500m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 563.000 € 496.235
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 151 m2
Grondstuk: 500 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche

Prijzen

Afstanden

Strand: 7 Km.
Luchthaven: 40 Km.
Bus: 1 Km.
Stadscentrum: 1 Km.
Ziekenhuis: 20 Km.

Deze villa heeft een modern en uniek ontwerp en is gelegen op een eigen terrein van meer dan 500 m2, met een tuin en een zwembad. Het heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over twee verdiepingen en men kan kiezen uit verschillende afmetingen van percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid, waar deze villa gebouwd zullen gaan worden. Dit ontwerp, maakt gebruik van constructietechnieken en ecologische duurzaamheid revolutionair uit Noord-Europa. De constructie gebeurt in de C- en B-ratings van de klassen "Energie-efficiëntie-index", en overtreft daarmee de milieunormen van de traditionele constructie van Spanje. De standaard uitvoering van dit type beschikt over een woon/eetkamer, open keuken, apart toilet, wasruimte en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee gasten slaapkamers met een gedeelde badkamer, een hobby ruimte en het dakterras van 59 m2. Tevens beschikt de woning over een privé zwembad van 8 x 4 m.. Deze luxe villa ligt in een van de beste delen van de Costa Blanca, in de badplaats Ciudad Quesada in de buurt van Alicante bij de stad Rojales, op slechts een paar minuten rijden van de stranden van Guardamar en La Mata en de golfbaan van La Marquesa. De nabijheid van de hoofdstraat van Quesada zorgt ervoor dat alle voorzieningen, winkels, restaurants en bars bij de hand zijn. De luchthavens van Alicante en Murcia liggen op respectievelijk 30 en 45 minuten rijden. De woning kan gereed zijn binnen 8 maanden na ondertekening van het contract. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 444.478 GBP
 • Russische roebel: 39.803.208 RUB
 • Zwitserse frank: 527.250 CHF
 • Chinese yuan: 3.917.875 CNY
 • Dollar: 559.555 USD
 • Zweedse kroon: 5.159.852 SEK
 • De Noorse kroon: 5.317.803 NOK

Vergelijkbare woningen