Villa · Nieuwbouw Costa Calida · Águilas

 • Ref.: cld-1849nb
 • Gebouwd: 74m2
 • Grondstuk: 209m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 265.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 74 m2
Grondstuk: 209 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Aparte douche
Zeezicht
Eerstelijn
Keuken
Balkon
Berging
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Dichtbij het strand
Parking

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.2 Km.
Luchthaven: 180 Km.
Bus: 3 Km.
Stadscentrum: 3 Km.
Huisarts: 6 Km.
Ziekenhuis: 32 Km.

Halfvrijstaande villas in mediterrane stijl met privé terrein, 2 slaapkamers en 2 badkamers in twee niveaus. De begane grond omvat een uitgebreid open terras, ruime tuinen, parkeerplaats en een optioneel privé zwembad. De slaapkamers van de eerste verdieping met eigen badkamer strekken zich uit op een ruim terras. Vanaf de eerste verdieping kunt u genieten van adembenemend uitzicht op zee van de ene kant en de bergen van de andere kant. Deze designer villas combineren functionaliteit en moderne architectuur met de warmte van het traditionele mediterrane ontwerp.De bouwspecificaties zijn allemaal van topkwaliteit, waaronder warm / koude airconditioning en verwarming in de badkamers. Deze locatie is de perfecte plek om te genieten van de Middellandse Zee, met de privacy en de intimiteit die u alleen van de ruimten van uw eigen tuin kunt genieten, een imposant terras en een optioneel privé zwembad creëren een omgeving van exclusieve rust. De grote scheiding tussen naburige woningen zorgt voor een prachtig uitzicht op zee van de Middellandse Zee en de Aguilón bergen. In de buurt van deze villa zijn de stranden van La Entrevista en Los Nardos. Er zijn twee 18-holes golfbanen in de directe omgeving. Aguilón Golf ligt op minder dan 3 km, en Desert Spring Golf ligt in het typische woestijnachtige landschap van Almería. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Extra informatieSluit aanvullende informatie

De genoemde afstand naar het vliegveld, is het vliegveld van Alicante. De afstand naar het vliegveld van Murcia bedraagt 120 kilometer.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 238.898 GBP
 • Russische roebel: 21.435.532 RUB
 • Zwitserse frank: 282.040 CHF
 • Chinese yuan: 2.101.106 CNY
 • Dollar: 299.185 USD
 • Zweedse kroon: 2.770.708 SEK
 • De Noorse kroon: 2.820.342 NOK

Vergelijkbare woningen