Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Finestrat

 • Ref.: CLDM-7016NB
 • Gebouwd: 127m2
 • Grondstuk: 514m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
€ 398.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 127 m2
Grondstuk: 514 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Balkon
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Strand: 6.2 Km.
Luchthaven: 54 Km.
Bus: 3.4 Km.
Stadscentrum: 6 Km.
Huisarts: 5 Km.
Ziekenhuis: 6.4 Km.

Exclusieve ontwikkeling van 9 luxe villa's met panoramisch uitzicht op zee, gebouwd op percelen van ongeveer 500 m2 met een eigen `infinity` pool van 7 x 3 meter. Voor deze constructie worden de eerste hoogwaardige materialen gebruikt en gecombineerd met praktische bruikbaarheid en een uitstekend ontwerp. De zuid / zuidwest georiënteerde villa´s hebben elk een woonoppervlakte van ongeveer 130 m2 met de volgende verdeling: Amerikaanse keuken, grote woon-/ eetkamer, 1 toilet, 3 badkamers en 3 slaapkamers met terrassen veranda en parkeerplaats. Standaard inbegrepen zijn de gemotoriseerde jaloezieën, overal led verlichting, doucheschermen, elektrische vloerverwarming in badkamers, pre-installatie voor airconditioning, geïnstalleerd zonnepaneel voor warm water, aangelegde tuin in mediterrane stijl met automatische irrigatiesysteem en gemotoriseerde oprit deur. Optioneel zijn het dakterras en de onderbouw tegen meerprijs. De villa´s bevinden zich op slechts 5 km van het strand, gebouwd op een heuvel die wordt gekenmerkt door zijn hangende huizen en gelegen in een prachtige omgeving met een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen. Het meest magische deel van de gemeente is het historische stadscentrum. Het is in feite bekend om zijn kleine straatjes en het is gebouwd op de fundamenten van een oud Moors kasteel. Introductie aanbieding : airconditioning plus keukenapparatuur inbegrepen. Bezichtiging plannen? Neem dan gerust contact met ons via mail of telefonisch. Wij helpen u graag verder.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 360.349 GBP
 • Russische roebel: 32.256.626 RUB
 • Zwitserse frank: 429.163 CHF
 • Chinese yuan: 3.183.005 CNY
 • Dollar: 455.471 USD
 • Zweedse kroon: 4.118.026 SEK
 • De Noorse kroon: 4.229.745 NOK

Vergelijkbare woningen