Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Quesada

 • Ref.: CLD-1739NBH
 • Gebouwd: 140m2
 • Grondstuk: 500m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 376.000 € 357.347
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 140 m2
Grondstuk: 500 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Parking
Aparte douche

Prijzen

Afstanden

Strand: 7 Km.
Luchthaven: 40 Km.
Bus: 1 Km.
Stadscentrum: 1 Km.
Ziekenhuis: 20 Km.

Deze villa is een nieuw model, ontworpen met de traditionele Andalusische architectuur in gedachten en met een prachtig modern interieur door een van de meest prestigieuze bouwers in de omgeving. Deze huizen profiteren van uitstekende ruimte  optimalisatie en licht. Afgewerkt volgens een hoge standaard met behulp van Noord-Europese bouwmethoden, zullen deze huizen voldoen aan de eisen van de meest veeleisende koper. Dit model heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich boven en heeft een grote kleedruimte en een eigen badkamer met een prachtig uitzicht op de bergen. Het pand heeft een zeer groot solarium en een grote tuin met een privé zwembad met een geïntegreerde spa. Er zijn verschillende opties om de woning aan te passen naar uw wensen, zoals de keuze uit materialen, de indeling van de woning met eventueel een vierde slaapkamer tegen meerprijs. De genoemde prijs is inclusief villaconstructie, kavel met zwembad 6 x 3 m, gecentraliseerde airconditioning en keukenapparatuur zoals afzuigkap, keramische kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Het perceel wordt afgewerkt met wit grind. Gelegen in een van de meest gewilde gebieden van de Costa Blanca, aan de rand van de typisch Spaanse stad Rojales, in Ciudad Quesada op loopafstand van voorzieningen en op slechts 6 minuten rijden naar de prachtige stranden van Guardamar en La Mata aan de Costa Blanca. De luchthavens van Alicante en Murcia liggen elk tussen de 30 en 45 minuten rijden. Hun strategische ligging en hun doordachte ontwerp maken deze huizen perfect voor mensen die hier permanent of voor vakantie willen wonen. De woning kan gereed zijn binnen 8 maanden na ondertekening van het contract. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 320.076 GBP
 • Russische roebel: 28.662.946 RUB
 • Zwitserse frank: 379.681 CHF
 • Chinese yuan: 2.821.326 CNY
 • Dollar: 402.944 USD
 • Zweedse kroon: 3.715.694 SEK
 • De Noorse kroon: 3.829.438 NOK

Vergelijkbare woningen