Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Rojales

 • Ref.: cld-1750nbb
 • Gebouwd: 120m2
 • Grondstuk: 450m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 398.000 € 417.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 120 m2
Grondstuk: 450 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Vloerverwarming
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Parking
Aparte douche

Prijzen

Afstanden

Strand: 10 Km.

Deze prachtige luxe vrijstaande villa´s van hoge kwaliteit en met een privé zwembad zijn in aanbouw nabij Quesada ongeveer 36 km van luchthaven Alicante en gelegen op loopafstand van winkels, terrassen, restaurants, supermarkt en gelijktijdig in een rustige omgeving met uitzicht over het groene achterland. Ook voor de golf liefhebbers vind u op een paar km afstand een prachtige 9 hols golfbaan. Voor de fiets liefhebbers is er een mooie fietsroute naar de stranden van Guardamar del Segura welke slechts op 10 km afstand gelegen zijn. De villa beschikt over een ruime woon/eetkamer met open keuken, met keuzemogelijkheid van 2, 3 of 4 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een aangelegde tuin met privé zwembad en een zonnig dakterras. U parkeert uw auto op uw eigen oprit. Het perceel is 450 m2 en heeft een woonoppervlakte van 120 m2. Deze villa´s worden geheel naar eigen individuele wens gebouwd volgens uniek ontwerp, stijl en comfort met een ruime keuze van materialen, zoals tegels, sanitair etc. Wij adviseren u bij het financiële en fiscale gedeelte, zodat alles in uw eigen taal zal verlopen. Uw betalingen welke in diverse schijven zal plaatsvinden zijn verzekerd d.m.v. een bankgarantie gesteld bij de bank van de bouwheer. Een bezoek aan de Showwoning is meer dan de moeite waard en zal u verder doen verbazen over de unieke locatie, waar u kunt genieten van luxe wonen in Spaanse sferen. Dit alles is te zien bij RTL 4 Way of living.

Voor meer informatie over deze woningen en het plannen voor een bezichtiging afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor te La Marina en vragen naar Rogier van Let, Directeur CasaLasDunas la Mata sl.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 378.949 GBP
 • Russische roebel: 33.855.730 RUB
 • Zwitserse frank: 449.818 CHF
 • Chinese yuan: 3.330.204 CNY
 • Dollar: 475.964 USD
 • Zweedse kroon: 4.315.950 SEK
 • De Noorse kroon: 4.426.372 NOK

Vergelijkbare woningen