Penthouse · Bestaand Costa Blanca · Altea

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 184 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

air conditioning
garage
fitted wardrobes
fitted kitchen
glazed terrace
sea views
double glazing

Prijzen

Afstanden

Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers en drie badkamers, waarvan twee met een en-suite badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een zeer ruime woonkamer met terras met uitzicht op zee. Op de bovenverdieping is er nog een ruime slaapkamer met een en-suite badkamer, een groot terras met een geïntegreerde jacuzzi en uitzicht op zee en bergen Er is ook een garage voor twee auto's. En er is een mogelijkheid om nog extra drie afgesloten garageplaatsen en een berging in dezelfde garage te kopen. Het huis staat volledig gemeubileerd in de verkoop. Het gebied van Mascarat, met Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave op 3 km van het pittoreske dorpje Altea, op een paar minuten van de Don Cayo-golfbaan en Villa Gadea Resort. De haven van Marina Greenwich ligt op de meridiaan 000º 00 '00' ', de enige haven ter wereld die zich op dit moment bevindt. Het wordt omringd door prachtige stranden, baaien en bergen verderop in het binnenland.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 417.116 GBP
  • Russische roebel: 37.265.659 RUB
  • Zwitserse frank: 495.123 CHF
  • Chinese yuan: 3.665.620 CNY
  • Dollar: 523.903 USD
  • Zweedse kroon: 4.750.650 SEK
  • De Noorse kroon: 4.872.193 NOK

Vergelijkbare woningen