Finca · Bestaand Costa Blanca · Orba Vallei

 • Ref.: xcb8204
 • Gebouwd: 203m2
 • Grondstuk: 1.041m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 2
€ 280.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 203 m2
Grondstuk: 1.041 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Deze woning met 4 slaapkamers is gelegen in een rustige en gezellige woonwijk van Benidoleig op een privéperceel met spectaculair uitzicht op zee. Op de oprit naar de woning is parkeergelegenheid voor twee auto's. Die leidt naar een ruime naya met een groot terras en een kleine berging voor de wasmachine. Via de voordeur komt u in de hal die naar de keuken leidt. Boven bestaat de woning uit de woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. De woonkamer heeft een open haard met een gezellige houtkachel, airconditioning en satelliet-tv-aansluiting. Van daaruit heeft u toegang tot het balkon, dat een adembenemend panoramisch uitzicht biedt over de vallei, de bergen en de zee. Er zijn drie slaapkamers, allemaal met inbouwkasten. De badkamer op de bovenverdieping is recentelijk voorzien van een grote douche. Op de begane grond is er toegang tot een grote, goed uitgeruste keuken met glazen deuren die leiden naar een eet- en barbecueplaats buiten, ideaal om te genieten van de rustige en warme Spaanse avonden. Als u de trap afloopt, bereikt u de tweepersoonsslaapkamer op de begane grond, die ook kan worden geopend naar het terras bij het zwembad. Er is een kleine berging waar de boilers zich bevinden en toegang tot de kelder, die momenteel wordt gebruikt als berging maar kan worden verbouwd. Er is ook nog een badkamer met bad, douche en bergruimte. Het terras bij het zwembad heeft een groot betegelde zone en een zwembad van 9m x 5m. Vanaf het terras en het zwembad kunt u tijdens het zonnebaden genieten van het uitzicht. De traditionele Spaanse tuinterrassen zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn aangelegd met amandelen, vijgen, olijven, perziken en sinaasappels en avocado's met een heerlijke geur van jasmijn. Er is een lagere oprit met extra parkeergelegenheid voor twee auto's en een garage voor één auto.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 250.796 GBP
 • Russische roebel: 22.458.912 RUB
 • Zwitserse frank: 297.500 CHF
 • Chinese yuan: 2.210.656 CNY
 • Dollar: 315.728 USD
 • Zweedse kroon: 2.911.440 SEK
 • De Noorse kroon: 3.000.564 NOK

Vergelijkbare woningen