Appartement · Nieuwbouw Costa Del Sol · Benalmádena

 • Ref.: CLDS-7304nb
 • Gebouwd: 60m2
 • Grondstuk: 66m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 198.300
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 60 m2
Grondstuk: 66 m2
Toiletten: 1
Keukens: 1
Balkon: 6 m2
Inbouwkasten: 2
Parkeerplaatsen: 2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Zwembad
Ingerichte keuken
Berging
Kelder
Zicht op de bergen
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas
Gemeenschappelijke tuin
Balkon
Berging
Tuin / terras
Privé parking
Terras
Air conditioning
Parking
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Strand: 4.9 Km.
Luchthaven: 11.7 Km.
Golfbaan: 4 Km.
Stadscentrum: 2.5 Km.
Ziekenhuis: 4 Km.

Dit prachtige nieuwbouwproject bevindt zich op een uitstekende locatie in Benalmádena met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen.

Het complex bestaat uit 51 woningen welke allen prachtig uitzicht hebben op de zee en de gemeenschappelijke ruimtes. De woningen bevinden zich in een rustige omgeving en dichtbij het centrum waardoor u binnen enkele minuten bij diverse winkels, restaurants, cafetaria, bars en het treinstation bent! De woningen bieden het hele jaar door levenskwaliteit en comfort, met zijn open ruimtes, prachtige ruime terrassen waarbij u optimaal de zee kunt ervaren en door de moderne, functionele en open keukens u volop kunt genieten van de panoramische uitzichten op de Middellandse Zee.

Het project bevindt zich op slechts 15 minuten van de luchthaven en op slechts 20 minuten van het hart van Málaga of Puerto Banús. U kunt dus heerlijk genieten van een sfeer van rust en kalmte terwijl u zich op minder dan 15 minuten van een van de meest kosmopolitische bestemmingen in Europa bevindt. Met het mooiste mediterrane klimaat en een multiculturele omgeving maakt deze stad tot een zeer gewilde kustbestemming!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 178.708 GBP
 • Russische roebel: 15.906.694 RUB
 • Zwitserse frank: 210.654 CHF
 • Chinese yuan: 1.572.717 CNY
 • Dollar: 222.572 USD
 • Zweedse kroon: 2.076.498 SEK
 • De Noorse kroon: 2.117.348 NOK

Vergelijkbare woningen