Villa · Bestaand Costa Blanca · Hondón de las Nieves

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 320 m2
Grondstuk: 6.802 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
fireplace
garden
fitted kitchen
terrace
heating
mountain views
electric water heating
refurbished
part renovated

Prijzen

Afstanden

De grotwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 280 m² en ligt op een terrein van 6800 m² met olijfbomen, amandelbomen en vijgebomen. Het terrein is volledig omheind en afgesloten met een poort. De cueva bestaat uit een zeer luxueuse badkamer met 2 doucheruimtes, 2 toiletten, 4 lavabo’s (marmer), omkleedruimte en wasruimte. De badkamer is voorzien van een nieuwe warmtepomp (250 liter) met heel laag energie verbruik. De keuken met open haard is voorzien van alle nodige elektrische toestellen (frigo/diepvries, afwasmachine, kookfornuis en oven). Een grote beglaazde veranda die ingericht is als leefruimte met nieuwe pelletkachel. De badkamer, veranda en keuken bevinden zich niet onder de grond maar zijn aangebouwd, alle andere ruimtes bevinden zich wel onder de grond. In de grotwoning hebben we een grote leefruimte met aparte zithoek met gezellige inbouwkachel. Er zijn 3 slaapkamers met elk hun eigen aparte dressing ruimte. De grotwoning heeft ook nog een extra zitruimte met grote lichtkoepel (natuurlijk daglicht in de grotwoning). In de zeer ruime, authentieke bodega kan je genieten van een goed glas wijn. Aansluitend op de keuken is er nog een aparte eetruimte en ruime koele bergruimte. De grotwoning werd 2 jaar geleden volledig gerenoveerd (elektriciteit, ramen, sanitair, keuken,…) en is zeer mooi en authentiek ingericht. Op het terrein ligt een zwembad met zonneterras, volledig omheind, met zicht op de bergen. Het zwembad beschikt over een nieuw zoutelectrolyse filtersysteem en automatische ph regeling. Een unieke locatie voor mensen die van de rust houden en toch vlak bij Hondón waar je allerlei faciliteiten hebt. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 223.908 GBP
  • Russische roebel: 20.034.142 RUB
  • Zwitserse frank: 264.538 CHF
  • Chinese yuan: 1.971.159 CNY
  • Dollar: 281.021 USD
  • Zweedse kroon: 2.597.319 SEK
  • De Noorse kroon: 2.661.437 NOK

Vergelijkbare woningen