Finca · Nieuwbouw Costa Blanca · Hondón de las Nieves

 • Ref.: CLDJ-48499
 • Gebouwd: 190m2
 • Grondstuk: 10.000m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 2
€ 228.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 190 m2
Grondstuk: 10.000 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Project van twee nieuw gebouwde villa's van 10.000 m², 4 slaapkamers en 2 badkamers aan de zonnige kant van de Hondón-vallei dat in 2 maanden kan worden voltooid met de definitieve specificatie van de koper. Deze moderne en ruime huizen zijn ontworpen als villa's met 3 of 4 slaapkamers (de interne garage kan indien nodig worden omgebouwd tot een 4e slaapkamer). Het heeft 2 badkamers, een grote slaapkamer met badkamer en suite en een kleedkamer. Deze woningen beschikken standaard over voorgeïnstalleerde airconditioning, alle keukenmeubelen, badkamermeubels en zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en landbouwwater. Verkocht project 1 - 10.000 m² perceel 190 m² constructie met oplevering is 2-3 maanden (grootste garage en nutsvoorziening) Project 2 - 10.000 m² perceel 180 m² bebouwing met oplevering is 2-3 maanden (groot achterterras en eigen amandelplantage) De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 207.195 GBP
 • Russische roebel: 18.511.046 RUB
 • Zwitserse frank: 245.944 CHF
 • Chinese yuan: 1.820.831 CNY
 • Dollar: 260.239 USD
 • Zweedse kroon: 2.359.800 SEK
 • De Noorse kroon: 2.420.174 NOK

Vergelijkbare woningen