Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-56014
 • Gebouwd: 350m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 3
€ 790.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 350 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

gas water heating
store room
air conditioning
fireplace
garden
fitted wardrobes
fitted kitchen
double glazing
gas central heating

Prijzen

Afstanden

Dit tijdloze huis ligt in het berggebied, in de buurt van Altea Hills. Vanaf de prachtige locatie heeft het de hele dag zon en een fantastisch uitzicht over de baai van Altea en de omliggende bergketens. De villa is perfect onderhouden en combineert op een elegante manier moderne en mediterrane elementen. Op de begane grond is er een lichte woon- en eetkamer met directe toegang tot het overdekte terras en het zwembad. Een grote volledig uitgeruste keuken die veel comfort biedt en met directe toegang tot de garage. Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer en een kleedruimte, verder drie slaapkamers en een familiebadkamer. De villa heeft ook een garage Altea is een van de meest bijzondere dorpen in de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kust en staat bekend als "La Villa Blanca" (de witte villa). De speciale charme van de oude stad, de steegjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen. Het dorp staat bekend om zijn keuken en zijn grote verscheidenheid aan restaurants, bars en theehuizen, maar vooral het staat bekend om zijn ongelooflijke uitzichten. Het ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 km van Calpe en Benidorm.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 717.913 GBP
 • Russische roebel: 64.139.152 RUB
 • Zwitserse frank: 852.173 CHF
 • Chinese yuan: 6.309.019 CNY
 • Dollar: 901.706 USD
 • Zweedse kroon: 8.176.500 SEK
 • De Noorse kroon: 8.385.692 NOK

Vergelijkbare woningen