Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Calpe

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 5
Gebouwd: 600 m2
Grondstuk: 898 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
fireplace
garden
garage
fitted wardrobes
fitted kitchen
terrace
basement
central heating
double glazing

Prijzen

Afstanden

Deze prachtige villa heeft drie ruime verdiepingen. Op de begane grond vinden we een grote volledig uitgeruste keuken, de woon/eetkamer uitgerust met grote ramen uitkijkend op het overloopzwembad en de zee. Verder is er een ontspanningsruimte met jacuzzi. De Junior Suite heeft directe toegang tot het zwembad. De bovenverdieping wordt uitsluitend gebruikt voor de Master Suite en een kantoor, beide kamers hebben een spectaculair uitzicht en een groot terras. Het huis heeft een garage voor twee auto’s, buiten parkeerplaatsen (beide met laders voor elektrische auto’s) en op deze verdieping vindt u het toilet, bijkeuken, een sauna met overdekt zwembad, een badkamer en een mooie hand gemaakte houten wijnkelder. Domotica, zonnepanelen, meubilair van de hoogste kwaliteit. Van verre herkenbaar aan de aanwezigheid van de Peñón de Ifach, is Calpe een van de meest iconische steden aan de Costa Blanca. Een van de hoogtepunten zijn het zandstrand Arenal-Bol, de Playa de la Fossa en Cantal Roig Plana alle drie bekroond met de Blauwe Vlag. Calpe is een charmant kustplaatsje om de vakantie door te brengen of het hele jaar door te wonen.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 2.883.840 GBP
  • Russische roebel: 256.688.960 RUB
  • Zwitserse frank: 3.399.360 CHF
  • Chinese yuan: 25.379.200 CNY
  • Dollar: 3.591.680 USD
  • Zweedse kroon: 33.508.800 SEK
  • De Noorse kroon: 34.168.000 NOK

Vergelijkbare woningen