Villa · Bestaand Costa Blanca · Monforte Del Cid

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Gebouwd: 292 m2
Grondstuk: 513 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

garden
fitted kitchen
gas central heating
gas water heating

Prijzen

Afstanden

Deze villa heeft 292m2 bebouwd en het totale grondstuk is 513m2is gelegen in een landelijke omgeving, Noord-oost georienteerd en heft een prive zwembad. Het heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en 1 apart toilet, een grote keuken met uitgang naar de achtertuin and balcons aan 2 kanten van het huis. In de kelder bevinden zich nog 2 kamers met een grote eetkamer en een grote garage cq opslagruimte In aanvulling op dit alles heft het huis ook nog een apart opslagruimte, waskamer, 2 overdekte parkeerplaatsen, airconditioning, centrale verwarming, veiligheidsdeuren en een alarm systeem.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 403.065 GBP
  • Russische roebel: 36.094.680 RUB
  • Zwitserse frank: 478.125 CHF
  • Chinese yuan: 3.552.840 CNY
  • Dollar: 507.420 USD
  • Zweedse kroon: 4.679.100 SEK
  • De Noorse kroon: 4.822.335 NOK

Vergelijkbare woningen