Villa · Bestaand Costa Blanca · La Romana

 • Ref.: CLDJ-79588
 • Gebouwd: 158m2
 • Grondstuk: 10.054m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 229.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 158 m2
Grondstuk: 10.054 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
fireplace
garden
fitted kitchen
electric central heating
terrace
mountain views
refurbished
double glazing
gas water heating

Prijzen

Afstanden

Dit uitgebreide landhuis van 10.054 m grond en 158 m² gebouwd heeft een bevoorrecht uitzicht op de La Romana-vallei. Het hoofdhuis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gezellige woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken en een hal. Het is uitgerust met centrale verwarming en 3 airconditioners. De woning is omgeven 360º van een grote tuin met fruitbomen, bloemen en een uitgebreide aanplant van kruiden geprogrammeerd voor druppelirrigatie. Het heeft ook een houten pergola, een zwembad van 24 m², een opslagruimte en een filtercabine voor het zwembad. Op slechts 1 km. Van het stedelijk gebied van La Romana. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 205.115 GBP
 • Russische roebel: 18.368.182 RUB
 • Zwitserse frank: 243.313 CHF
 • Chinese yuan: 1.808.001 CNY
 • Dollar: 258.220 USD
 • Zweedse kroon: 2.381.142 SEK
 • De Noorse kroon: 2.454.033 NOK

Vergelijkbare woningen