Villa · Bestaand Costa Blanca · Elche

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 599 m2
Grondstuk: 30.912 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
fireplace
garden
garage
fitted wardrobes
fitted kitchen
terrace

Prijzen

Afstanden

Met een finca van 30.912 m² maakt deze landelijke villa van 599 m² met tal van mogelijkheden echt speciaal. Het hoofdhuis heeft vier slaapkamers en drie badkamers, evenals een grote keuken, twee eetkamers, een woonkamer, twee opslagruimtes, bijkeuken, binnenplaats, terras en berging. De noord - zuid oriëntatie van het huis betekent dat een groot L-vormig zwembad zich aan de achterzijde bevindt en een gebouw heeft voor het onderhoud van het zwembad, materiaal en zomerkeuken. De landbouwgrond heeft een oppervlakte van 29.000 m² met een veelvoud aan olijfbomen en fruitbomen ivan de streek. Het gebied tussen Elche en Santa Pola is bedoeld voor rustieke eigenschappen waar u rust en privacy kunt vinden met grote geïrrigeerde gebieden waar de zeebries voelbaar is, aangezien de kust op slechts 6 km afstand ligt.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 532.942 GBP
  • Russische roebel: 47.725.188 RUB
  • Zwitserse frank: 632.188 CHF
  • Chinese yuan: 4.697.644 CNY
  • Dollar: 670.922 USD
  • Zweedse kroon: 6.186.810 SEK
  • De Noorse kroon: 6.376.199 NOK

Vergelijkbare woningen