Villa · Bestaand Costa Blanca · Torremanzanas

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 270 m2
Grondstuk: 13.477 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
garden
garage
fitted kitchen
terrace
double glazing
floor heating

Prijzen

Afstanden

Dit rustieke complex is ruim met een grote woonkamer annex bibliotheek, een royale volledig ingerichte keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers met inbouwkasten en eigen badkamers, een apart toilet, een gang-/hal, een garage met werkplaats en een groot beschut overdekt terras op het zuiden. Op de benedenverdieping is een volledig ingericht gastenverblijf met aparte ingang. Het gastenverblijf beschikt over een zit-/eetkamer en open keuken, een slaapkamermet inbouwkast, een badkamer met wasmachine en eveneens een groot overdekt terras. Het huis heeft een hoge en standaard isolatie en is daarom gebouwd met Ytong-bouwstenen van 30 cm en hoogwaardige geïsoleerde ramen met veiligheidsglas, schermen en luiken, waarvan de meeste elektrisch zijn. De geïsoleerde betegelde vloer in het hoofdhuis en het gastenverblijf is voorzien van vloerverwarming op gas. Tevens staat er in de huiskamer een houtkachel die in bijna alle gevallen voor meer dan voldoende warmte zorgt. Buiten is er naast het overdekte terras een grote volledig ommuurde beschutte en totaal af te sluiten binnenplaats met een ingerichte buitenkeuken. Er is een zwembad van 10x5 en een “pomphuis” met nog een wastafel en een afgesloten douche met toilet. Naast het zwembad staat eveneens nog een “solar-buitendouche”. Daar waar nodig zijn zonneschermen aangebracht. Rondom het huis is een aangelegde tuin en de rest van het grondstuk is een goed onderhouden bostuin. Het totale grondstuk is omheind en voorzien van 3 “looppoortjes” en 1 automatische hoofdpoort. Op dit grondstuk staat ook een volledig ingericht houten huis (25 m2) met een zit-/eetkamer en open keuken, een slaapkamer met een wand breed kleding-/opbergrek, een badkamer, een zolder, een terras en een aparte bergruimte met rolluik. Daarnaast is er een tweede garage annex schuur met alle benodigde tuinmachines en er zijn 2 houtbergingen. Het huis is aangesloten op de elektriciteit en beschikt daarnaast over zonnepanelen die de helft van de gebruikte elektriciteit compenseren. Daarnaast is er een warmwatersysteem op solar, die indien noodzakelijk automatisch overschakelt op de hoogrendements gasketel. De watervoorziening is onafhankelijk en op het grondstuk bevinden zich 2 waterputten en 2 ondergrondse waterdepots van polyester met een gezamenlijk inhoud van ruim 60.000 liter. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden gecreëerd om het regenwater op te vangen. Torremanzanas ligt 15 km vanaf het stadje Jijona in de driehoek Benidorm, Alicante en Alcoy. De directe omgeving van Torremanzanas is ongekend groen voor dit gebied in Spanje en de lucht is heel zuiver. Vroeger was er een sanatorium gevestigd. Het is inmiddels beschermd gebied en er mag niet overal meer gebouwd worden, een geliefde plek voor vakantiegangers, wandelaars en rustzoekers.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 406.935 GBP
  • Russische roebel: 35.855.685 RUB
  • Zwitserse frank: 477.900 CHF
  • Chinese yuan: 3.561.795 CNY
  • Dollar: 504.000 USD
  • Zweedse kroon: 4.723.425 SEK
  • De Noorse kroon: 4.848.120 NOK

Vergelijkbare woningen