Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-16762
 • Grondstuk: 210m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 199.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Grondstuk: 210 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
air conditioning
fireplace
fitted wardrobes
central heating
sea views

Prijzen

Afstanden

In zijn 210 m² gebouwde oppervlakte heeft het 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, gladde muren, inbouwkasten, zeer grote woonkamer met open haard. Verdeeld over 2 verdiepingen met elk een terras. De bouw kwaliteit zijn zeer goed, en heeft ook 70 vierkante meter op de begane grond, op dit moment een ruwbouw samen met de garage. Zeer rustige omgeving met prachtig uitzicht, waar het groen van de vegetatie constant aanwezig is en deze woning vanwege zijn kenmerken en marktprijs niet alleen een uitstekende investering is, maar een idyllische plek om te wonen. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 180.841 GBP
 • Russische roebel: 16.156.571 RUB
 • Zwitserse frank: 214.661 CHF
 • Chinese yuan: 1.589.234 CNY
 • Dollar: 227.139 USD
 • Zweedse kroon: 2.059.650 SEK
 • De Noorse kroon: 2.112.345 NOK

Vergelijkbare woningen