Villa · Bestaand Costa Blanca · Hondón de las Nieves

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Gebouwd: 300 m2
Grondstuk: 12.000 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
air conditioning
garden
terrace
central heating
mountain views

Prijzen

Afstanden

Nieuw op de markt deze meergezinseigendom gelegen op een groot stuk grond in Hondon de las Nieves. De hoofdwoning bestaat uit een gelijkvloers met 3 dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers en een keuken-eetplaats samen met een zomerkeuken en daarenboven een woon- en eetplaats met een haard. Buiten bevindt er zich een veranda die onmiddelijk leidt naar het zwembad en de heel mooi aangelegde tuin. Het gastenverblijf, gebouwd in 2 niveau’s bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en een salon die leidt naar voorplein en een garage. Hondon de las Nieves is een klein stadje dat zich bevindt in de druivenvallei. Het is zeer goed gelegen : op nauwelijks 30 minuten van alle mooie stranden die voorkomen in dit deel van Spanje en van de luchthaven van Alicante. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 358.793 GBP
  • Russische roebel: 32.102.902 RUB
  • Zwitserse frank: 423.898 CHF
  • Chinese yuan: 3.158.604 CNY
  • Dollar: 450.311 USD
  • Zweedse kroon: 4.161.969 SEK
  • De Noorse kroon: 4.264.712 NOK

Vergelijkbare woningen