Appartement · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-40241
 • Gebouwd: 50m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 1
€ 129.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gebouwd: 50 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

sea views

Prijzen

Afstanden

We bieden deze prachtige commerciële ruimte omgebouwd tot een loft van 50 vierkante meter in Altea. Het ligt in een zeer rustige woonwijk, met uitzicht op het strand van Mascarat. Nieuw appartement eerste lijn zeezicht, gelijkvloers. Kijkt uit op de baai en jachthaven van Pueblo Mascarat. Salon-eetkamer-keuken geïntegreerd. 2 ruime slaapkamers. 1 badkamer (wc, lavabo, douche, actieve verluchting). Airco systeem Mitsubishi (koelen, verwarmen, ontvochtigen, ventileren) met kanalisatie naar elke slaapkamer en woonruimte. Overal ingebouwde verlichting. Dubbel thermo glas met inkijkfilter. Veiligheidsdeur met 3 punt vergrendeling. Branddetectie in elke ruimte. Inclusief meubelen en groot electro. Gebruik van gemeenschappelijk zwembad (groot en klein bad), solarium en tennisveld. Strand bereikbaar via trap net vóór de deur of met de wagen tot op het strand. Strandbar op het strand. In de jachthaven (5min wandelen langs het strand) talrijke gezellige bars en restaurants. Gratis parkeren in de straat, mogelijkheid aankoop overdekte garageplaats (vanaf 4000€). Isvan oorsprong een commercieel lokaal, omgevormd naar een nieuw appartement, kan dus ook nog steeds gebruikt worden als commerciële ruimte (winkel, kantoor,....). Het gebied van Mascarat, met Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave op 3 km van het pittoreske dorpje Altea, op een paar minuten van de Don Cayo-golfbaan en Villa Gadea Resort. De haven van Marina Greenwich gelegen op de meridiaan 000º 00 ’00 “, de enige haven ter wereld die zich op deze locatie bevindt. Het wordt omringd door prachtige stranden, baaien en zachte bergen in het binnenland.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 116.001 GBP
 • Russische roebel: 10.379.134 RUB
 • Zwitserse frank: 137.050 CHF
 • Chinese yuan: 1.021.203 CNY
 • Dollar: 145.589 USD
 • Zweedse kroon: 1.345.599 SEK
 • De Noorse kroon: 1.378.817 NOK

Vergelijkbare woningen