Villa · Bestaand Costa Blanca · Aspe

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Gebouwd: 572 m2
Grondstuk: 2.068 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
fireplace
garden
fitted kitchen
terrace
heating
mountain views
electric water heating

Prijzen

Afstanden

Met 575 m² gebouwd, vinden we dit pand dat 2068 m² landbouwgrond en 4 individuele gebouwen heeft. Aan de ene kant het hoofdgebouw, met 5 slaapkamers en 2 badkamers + 1 toilet. Een individuele keuken en een ruime woon - eetkamer met open haard en galerij, wasruimte en opslag. Deze eigendom heeft ook grote schaduwplekken dankzij de bomen rondom de villa, evenals goed onderhouden tuinen met fruitbomen. Aan het einde van het perceel is een industrieel gebouw van 345 m² en een ander gebouw met een eigen keuken, toilet en pantry. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 261.676 GBP
  • Russische roebel: 23.413.394 RUB
  • Zwitserse frank: 309.158 CHF
  • Chinese yuan: 2.303.643 CNY
  • Dollar: 328.423 USD
  • Zweedse kroon: 3.035.421 SEK
  • De Noorse kroon: 3.110.354 NOK

Vergelijkbare woningen