Bouwperceel · Bestaand Costa Blanca · Altea

  • Ref.: CLDJ-56392
  • Grondstuk: 1.834m2
€ 225.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Grondstuk: 1.834 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Dit perceel van 1834 m² is een van de beste plekken om te genieten van een panoramisch uitzicht op de zee en de bergen in Altea Hills. Het terrein strekt zich uit in oneffenheden, waardoor de woning in verschillende niveaus kan worden geconstrueerd. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 203.715 GBP
  • Russische roebel: 18.235.530 RUB
  • Zwitserse frank: 242.618 CHF
  • Chinese yuan: 1.799.438 CNY
  • Dollar: 257.490 USD
  • Zweedse kroon: 2.328.030 SEK
  • De Noorse kroon: 2.391.188 NOK

Vergelijkbare woningen