Villa · Bestaand Costa Blanca · Elche

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 10
Badkamers: 9
Gebouwd: 900 m2
Grondstuk: 350 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
oil central heating
fireplace
garage
fitted wardrobes
furnished
fitted kitchen
basement
roof terrace
electric water heating
refurbished
double glazing
part renovated

Prijzen

Afstanden

Casa Entre Viñas staat met zijn 900 m2 woonoppervlakte op een perceel van 350 m2. Het is een klassiek beschermd gebouw uit de 18e eeuw, volledig gerenoveerd in 2002 en geschikt voor alle mogelijke commerciële activiteiten. De staat van onderhoud is onberispelijk en het streven is altijd geweest om de essentie en de geschiedenis van dit architectonish erfgoed te behouden. Dit statisch herenhuis telt heeft 8 verscheidene tweepersoonskamers met de mogelijkheid om nog 2 tweepersoonskamers te creëren, 8 badkamers, 3 toiletten, 4 woonkamers, 3 keukens, terrassen, bodega, commerciële gelijkvloerse unit, patio, garage en een zwembad. Hotel Casa Entre Viñas is een begrip geworden in het binnenland van Alicante. Het belang van goede service en de geweldige faciliteiten hebben deze perfecte locatie op de kaart gezet als overnachtingsplaats voor reizigers, een verblijfplaats voor zakenmensen en een fantastische uitvalbasis voor diegenen die dit gebied willen verkennen. Sinds de opening in juni 2014 hebben we gekozen voor een hoge kwaliteitsservice die tot uiting komt in de kwalificaties en opmerkingen van onze gasten, wat heeft geleid, vanaf het begin, tot een gemiddelde en door gecertificeerde rating van 9.3! Met de gebruikslicentie is Casa Entre Viñas geclassificeerd als Bed & Breakfast van een superieure categorie en onlangs in november 2015, met de classificatiecriteria van 4 sterren op nationaal niveau.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 714.888 GBP
  • Russische roebel: 63.964.428 RUB
  • Zwitserse frank: 844.608 CHF
  • Chinese yuan: 6.293.459 CNY
  • Dollar: 897.237 USD
  • Zweedse kroon: 8.292.645 SEK
  • De Noorse kroon: 8.497.358 NOK

Vergelijkbare woningen