Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-19055
 • Gebouwd: 400m2
 • Grondstuk: 1.100m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 1.900.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 400 m2
Grondstuk: 1.100 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
air conditioning
fireplace
garden
fitted kitchen
electric central heating
terrace
basement
sea views

Prijzen

Afstanden

Op een perceel van 1.100 m² met een groot vlak oppervlak staat dit imposante pand, gebouwd op drie niveaus met een totaal van 400 m². Het interieur heeft ruime kamers en terrassen op elk niveau, 3 slaapkamers uitbreidbaar tot 5, kantoor, fitnessruimte, sauna, jacuzzi, kelder, wasruimte. Ingebouwde kasten in de kamers, indirect licht in de woonkamer, marmeren vloeren en een prachtige decoratie die het een unieke, stille en elegante sfeer geeft. De buitenkant is niet minder interessant, een groot zwembad met een grote groene tuin en een aangrenzend prieel, die ook een prachtig uitzicht bidet en maakt het mogelijk om een zeer exclusief recreatiegebied te creëren. Aan dit alles voegen we het aangrenzende guesthouse toe, een aanvullende privacy voor deze unieke woning. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.712.850 GBP
 • Russische roebel: 153.688.720 RUB
 • Zwitserse frank: 2.022.170 CHF
 • Chinese yuan: 15.064.530 CNY
 • Dollar: 2.145.100 USD
 • Zweedse kroon: 19.865.450 SEK
 • De Noorse kroon: 20.221.320 NOK

Vergelijkbare woningen