Villa · Bestaand Costa Blanca · Hondón de los Frailes

 • Ref.: CLDJ-39628
 • Gebouwd: 204m2
 • Grondstuk: 4.325m2
 • Slaapkamers: 6
 • Badkamers: 3
€ 199.995
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Gebouwd: 204 m2
Grondstuk: 4.325 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
store room
fireplace
garden
fitted wardrobes
terrace
mountain views
double glazing
gas central heating

Prijzen

Afstanden

Deze villa heeft een hoofdgebouw van 204 m² op een perceel van 4.325 m². De locatie maakt het een perfecte enclave om te genieten van de rust die de bergen in Alicante bieden. Het heeft 6 slaapkamers en 3 badkamers, een grote woonkamer met directe toegang tot het overdekte terras en een ingerichte keuken. Deze accommodatie heeft een houtkachel en een pre-installatie voor centrale verwarming. De woning telt twee verdiepingen verdeeld in verschillende ruimtes: de begane grond voor het sociale leven en de eerste verdieping ontworpen voor privacy. Het buitengedeelte bestaat uit een mediterrane tuin, een groot zwembad van 48 m², een berging en extra gebouwen voor opslag en onderhoud van de woning. De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 179.306 GBP
 • Russische roebel: 16.008.100 RUB
 • Zwitserse frank: 212.675 CHF
 • Chinese yuan: 1.584.560 CNY
 • Dollar: 226.834 USD
 • Zweedse kroon: 2.079.348 SEK
 • De Noorse kroon: 2.123.407 NOK

Vergelijkbare woningen