Penthouse · Nieuwbouw Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-26283
 • Gebouwd: 85m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 280.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 85 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
air conditioning
garage
furnished
fitted kitchen
electric central heating
community garden
lift
electric water heating

Prijzen

Afstanden

Dit penthouse is gelegen in het wooncomplex "Los Lirios", in Altea Hills en heeft direct uitzicht op de zee en de bergen met een duidelijke oriëntatie naar het zuiden. Het penthouse is efficiënt verdeeld met een hal, 2 slaapkamers en twee badkamers (1 en suite) een gemeenschappelijke infinity pool naast de tuin en de speeltuin. Met zijn 109 m2 totaal verdeeld in 3 hoogtes, bevat de woning alle soorten apparatuur, zoals een kitchenette, verwarming, lift, garage voor 2 auto's en 24-uurs beveiliging. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 251.034 GBP
 • Russische roebel: 22.411.900 RUB
 • Zwitserse frank: 297.752 CHF
 • Chinese yuan: 2.218.440 CNY
 • Dollar: 317.576 USD
 • Zweedse kroon: 2.911.160 SEK
 • De Noorse kroon: 2.972.844 NOK

Vergelijkbare woningen